Nieuws

Kerstoptreden Stellinghaven Oosterwolde 27 december 2023

20231227 160233

Op 27 december 2023 vond het laatste kerstoptreden van de Stuyvesant Sailors plaats in zorgcentrum Stellinghaven in Oosterwolde. Hoewel de kerstdagen voorbij waren, was deze dag nog de enige mogelijkheid om dit optreden te verzorgen en markeerde tevens het einde van een serie van zes kerstoptredens die het koor uit Wolvega kon geven.

Het optreden in Stellinghaven was een groot succes. De bewoners werden verwelkomd in de mooie gemeenschapsruimte, waar ze genoten van de mooie klanken van het koor in een gezellige kerstsfeer. De Stuyvesant Sailors zongen vele bekende kerstliedjes, waaronder “Stille Nacht” en “We wish you a merry Christmas”. In het eerste blokje van dit optreden zong Alex van Dijk solo het lid “Christmas in Killarneÿ” en in het tweede blokje zong Thijs Hofstee solo het lied “Leise rieselt der Schnee”.

Na afloop van het optreden bedankten de bewoners de Stuyvesant Sailors voor hun inzet en de geweldige kerstzang m.m.v. het combo bestaande uit Dick Leerling – toetsen, Ria Bakker – accordeon en Ad Koller- gitaar. Samen stond het geheel o.l.v. Amber Dragtsma – dirigent. Chris Peschar bedankte namens de Stuyvesant Sailors op hun beurt de bewoners voor hun aanwezigheid en merkte op dat de koorleden het op prijs te hebben gesteld om op te kunnen treden en de kerstperiode op deze manier met hen te kunnen vieren.

Met dit optreden in zorgcentrum Stellinghaven kwam een einde aan een succesvolle serie van kerstoptredens 2023 van de Stuyvesant Sailors. Ze kijken met veel plezier terug op de kerstperiode. Foto’s van dit mooie optreden kunt u zien op deze Link.