Nieuws

Legona Wolvega 11 december 2023

DSC 8157

De aftrap van onze 5 tal kerstoptredens voor het jaar 2023 zijn begonnen bij Legona in de Mirt te Wolvega. De stichting Legona organiseert activiteiten voor mensen met een beperking. Onze spreekstalmeester Chris Pechar wist weer met heel veel humor een verhaal te houden over de inhoud van de te zingen kerstliedjes. Op het programma stonden 2 blokjes van 10 liedjes. Tussen de beide blokjes was er een pauze van klein half uurtje. Bovendien was er voor en na de pauze een bijzonder muzikaal kerst-intermezzo van een van de leden van Legona en werd met een daverend applaus bedankt. Het was weer een heel gezellige avond voor zowel het koor als het publiek. Op deze link kunt u de foto’s zien van dit mooie optreden.
Onze volgende besloten kerstoptredens staan gepland op:
zaterdagmiddag, 16 december bij Lindestede te Wolvega
woensdagmiddag, 20 december bij Coornhertstate Heerenveen
donderdag, 21 december bij Lycklama Stins Wolvega.

Tenslotte hebben de Stuyvesant Sailors samen het gemende koor Sjongersnocht uit Bantega een groots Kerstconcert op zaterdagavond, 23 december van 19:30 - 22:30 uur
Kaarten voor dit kerstconcert kosten €10,- en zijn online te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam en aantal kaarten. In Bantega zijn kaarten te koop bij Kapsalon Jolanda aan de Middenweg. Maar: vol is vol! De (online) kaartverkoop is uiterlijk tot en met donderdag 21 dec. Mochten er na de voorverkoop nog kaarten beschikbaar zijn, dan kan men op de avond zelf nog kaarten kopen bij de ingang van Podium Papageno. Op de media (facebook en websites www.bantega.net/sjongersnocht en www.stuyvesantsailors.nl) houden beide koren u op de hoogte of er op de avond zelf nog kaarten verkocht kunnen worden. Vanaf 19.00 uur staat op 23 december de deur aan de Nieuwburen 36 open. Om 19.30 uur wordt gestart met het concert.