Nieuws

Rabo-Clubsupport 2021

 

Rabo Clubsupport 2021aStuyvesant Sailors voelt zich enthousiast.

Beste mensen,

Ook dit jaar doen wij weer mee. Je kunt ons steunen. Heb je een Rabo-rekening, en ben je lid van de Rabo, dan kun je op ons stemmen. Ben je geen lid, dan kun je gratis lid worden. Dus mensen, wij rekenen op jullie.
Ga naar: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport?ra_resize=yes... om lid te worden en daarna op ons te stemmen

Stuyvesant Sailors steken weer van wal.

 Stuyvesant Sailors steken weer van wal.

Na een pauze van ongeveer anderhalf jaar gooien de Stuyvesant Sailors de trossen weer los. Vanaf donderdag 30 september a.s. repeteren we weer wekelijks vanaf 19.30 uur in het gebouw van Viverè aan de Schoolstraat
28. Onder leiding van onze dirigente Amber Dragtsma hopen we snel weeraan  de weg te timmeren met optredens vol mooie folk- en seasongs. En in december natuurlijk ook weer met prachtige Kerstnummers.
Mocht je belangstelling hebben om ook bij ons mooie koor te komen, kom dan langs op Schoolstraat 28. De komende donderdagavonden zijn inloopavonden met de mogelijkheid om sfeer en koffie te proeven en natuurlijk ook om mee te zingen als het je leuk lijkt. Je bent van harte welkom!

DSC 8868

De uitslag van de RaboClubsupport 03-11-2020

De uitslag van de RaboClubsupport is bekend. Allereerst willen we de Rabobank bedanken dat we weer mee hebben kunnen doen aan deze unieke actie. En natuurlijk aan ook allen die gestemd hebben op ons prachtige koor de Stuyvesant Sailors.
Bekijk hier de uitslag!