Nieuws

Kertoptreden 17 en 18 december 2016

DSC 0017
Kerstconcert in de Nicolaaskerk Dwingeloo, 18 december 2016.
De Sint Nicolaas of Nederlands Hervormde kerk staat op de zuidoosthoek van de Brug-es. Deze bakstenen, gotische, zaalkerk is gebouwd omstreeks 1410 op de plaats van een ouder kerkje uit de 12e eeuw.
Voor het eerst in het bestaan van shantykoor de "Stuyvesant Sailors" hebben ze een kerstconcert gegeven in deze mooie oude Nicolaaskerk van Dwingeloo. Vanaf 15:00 tot 17:00 uur heeft het publiek kunnen genieten 23 prachtige kerstliederen.
Als u
hier
klikt kunt u de foto’s zien van dit mooie optreden.

DSCN3105
Rabobank kerstconcert, 17 december 2016.
Na de start van het kerstconcert op 10 december bij het Dickens festival in Steenwijk waren de Stuyvesant Sailors nu te gast bij het Rabobank-kerstconcert . Samen met de “Christelijke Brassband Euphonia” en de muziekvereniging "De Harmonie" uit Wolvega hebben ze hun klanken laten horen in een bomvol Victoria Park. Om 20:00 startte de “Christelijke Brassband Euphonia” met het nummer  “Oxford Intrada”. Daarna werden zij afgelost door het shantykoor “Stuyvesant Sailors” met hun prachtig kerstrepertoire. Na de pauze liet muziekvereniging "De Harmonie" haar mooie muziekstukken horen en begon met het nummer “Stille Nacht” . Alle optredens werden aan elkaar gesproken door ladyspeaker Marian Dirksma. 
Klik hier voor meer foto's.